Hlavní obsah
Článek

Mark Hoppus (49) z kapely Blink-182 nedávno zveřejnil, že má rakovinu a podstupuje chemoterapie. Nyní se o nemoci rozpovídal více a prozradil, že se bohužel jedná o lymfom ve 4. stadiu.

„Moje klasifikace je velký B-buněčný lymfom ve 4. stadiu, což znamená, jestli tomu správně rozumím, že se nemoc rozšířila do různých částí těla,“ uvedl v živém vysílání na Twitch.

„Nevím přesně, jak stanovují ty části těla, ale je jich dost na to, abych byl ve 4. stadiu, které je, myslím, nejhorší.“

Uvedl také, že s rakovinou se už třikrát potýkala jeho maminka, a tak v ní má oporu. „Mojí mamince diagnostikovali dvakrát rakovinu prsu a jednou stejnou jako mně. I ve stejném stadiu. A porazila ji. Takže se mám o koho opřít, hodně nás to sblížilo,“ nechal se slyšet.

Mark je aktuálně po chemoterapii a čeká na výsledky testů, které by měly ukázat, jestli léčba zabrala.

„Doufám, že mi řeknou, že je hotovo, a o rakovině už do konce života neuslyším. Omlouvám se, jestli jsem až příliš sdílný, ale je to zvláštní vědět, že vás čeká test, který prakticky rozhodne, jestli budete žít, nebo zemřete,“ podělil se o emoce na Twitteru.

Tam také zveřejnil snímek s holou hlavou a poděkoval fanouškům za laskavá přání k brzkému uzdravení.

„Porazím ji buď chemoterapiemi, nebo transplantací kostní dřeně. Ať tak či onak, jsem odhodlaný rakovině nakopat pr*el.“ poslal statečný vzkaz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám