Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejúspěšnějších účastnic poslední řady Česko Slovenské SuperStar o sobě dává opět vědět. Lucie Bikárová vydává svůj letní song s názvem Láska. Ten pustila do éteru v neděli 18. července.

Píseň o nejkrásnějším lidském citu vznikla přirozeně na základě zpěvaččiných aktuálních životních prožitků. „Song dostal název proto, že jsem několik měsíců zamilovaná. Přítel se dokonce objevuje ve videoklipu.” říká mladá zpěvačka, která také prozradila, že spolu plánují bydlení a stěhování do Prahy.

Po úspěšném duetu Dokola s Janem Bendigem se Lucie pustila do spolupráce s mladým úspěšným rapperem Refewem. „Spolupráce s Refewem byla skvělá, písničku jsme měli hotovou za tři hodiny, a pak jsme jen dolaďovali termín natáčení videoklipu, které proběhlo v mém rodném Brně.” dodala Lucka.

Rodačka z moravské metropole prozradila, že natáčení videoklipu se neobešlo bez zdravotních komplikací. „Natáčení trvalo celý den a bylo náročné, což poznamenalo jednu osobu z mého týmu. Po natáčení můj manažer zkolaboval, ale ihned byl ošetřen v nemocnici. Jsem ráda, že nakonec to nebylo nic vážného a nyní je v pořádku,“ vzpomíná Lucie.

Zpěvačka, kterou jsme překřtili na českou Arianu Grande, studuje na Mezinárodní konzervatoři Praha. „Moji vrstevníci mají prázdniny, ale mé prázdniny jsou ve znamení práce, koncertování a také tvorby dalších songů. Už brzy mě čeká natáčení dalšího videoklipu.“ prozradila Lucie Bikárová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám