Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Josef Vágner (33) slaví už 31. narozeniny. Ve znamení raka je narozen nejen on, ale také jeho manželka Marlene nebo tchýně. A proto o letní oslavy nemají nouzi. Letos k tomu ještě přibyla další party. Minulý týden přivítali na svět dalšího ráčka, dcerku Jasmínku, kterou bylo potřeba náležitě zapít.

„Červenec je u nás náročný. Narozeniny slaví moje žena, narodila se nám dcera, té jsme museli s kamarády řádně přidat zdraví hned po jejím narození, slaví tchýně, naše nejlepší kamarádka, ženy babička a já,“ sdělil pro Super.cz zpěvák, o kterém je známo, že je gurmán a velmi rád vaří a griluje.

„Tak si říkám, že už po našich přátelích nemůžeme chtít další oslavu, i když jsem přesvědčený o tom, že by to zvládli a rádi. Když si uvědomím, kolik jídel jsem za poslední týdny doma uvařil při všech těch příležitostech, možná bych se vyrovnal kdejakému pražskému bistru,“ pochlubil se oslavenec, který díky své oblibě gastronomie začal v době pandemie po Praze jídlo rozvážet.

„Proto možná naopak dnes na mé narozeniny konečně budeme doma, sami, v klidu a užívat si naší nově rozrostlou rodinku,” dodal závěrem novopečený dvojnásobný tatínek. Zpěvák už se těší na návrat do domovského Divadla Broadway, kde na 12.9. připravuje s Janem Kopečným a Petrem Ryšavým koncert Mrholí!. V roli Jáchyma Macháčka ho budeme vídat od září v muzikálu s hity Waldemara Matušky Láska nebeská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám