Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hana Vagnerová (41) ví, že nic není zadarmo. Jako každá žena, pro kterou je důležitý vzhled, i ona se snaží vypadat co nejlépe, k čemuž je leckdy nutná pořádná dávka odříkání, především v jídle. A právě tohle téma si vybral moderátor Jan Kraus (70), u kterého byla Hanka jedním z hostů.

Na červené pohovce se herečka rozpovídala o tom, co si v jídle ještě dá a co už je pro ni tabu. Přiznala, že mezi její oblíbené pokrmy patří různé saláty nebo rizota, ale občas si i zahřeší.

Na dotaz, která těžká jídla si sem tam dopřeje, Hanka chvíli váhala, pak se ale přece jen přiznala. A odpověď, že mezi taková jídla patří například špagety, Krause, který evidentně nemá s dietami mnoho zkušeností, dost zaskočila. „Vám se špageta zdá jako těžké jídlo?“, dělal si z herečky legraci. „A co třeba maso?“ nenechal se odbýt. „Tak to kuřecí si občas taky dám,“ přiznala nakonec Hanka k moderátorově spokojenosti.

Na celý šílený rozhovor s Hanou Vagnerovou se diváci mohou těšit dnes ve 21:50 na Primě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám