Hlavní obsah
Článek

To, že známé tváře vyjížděly během lockdownu do zahraničí, jelikož to restrikce nezakazovaly, nadzvedlo ze židlí mnoho lidí. Nejvíc to od svých sledujících odnesla influencerka a zpěvačka Mariana Prachařová (29). Dcera herců Davida Prachaře a Dany Batulkové (66) a sestra Jakuba Prachaře (40) dodnes nedokáže pochopit.

"Byla jsem překvapená, protože jsem nebyla jediná, kdo do zahraničí vyrazil, a schytala jsem tu největší vlnu nenávisti. Ačkoli se snažím nebrat si hejty osobně, bylo mi to opravdu líto. Odjela jsem s kamarádkami za nejdůslednějších bezpečnostních opatření a chtěla jsem si restartovat pohodu, tak mě to opravdu mrzelo," řekla Super.cz.

"Svým způsobem jsem ty lidi chápala, že to pro ně v té situaci nebylo jednoduché, když pak viděli na fotkách mladou holku, která si odjela užívat do Dubaje. Ale byly jsme protestované horem dolem, tak ani nebyla možnost dotáhnout domů nějakou africkou mutaci, jak nám všichni psali," dodala.

Sledující jí vyčetli i to, kde na dovolenou vůbec vzala, když kromě Instagramu nic nedělá. Ten jí ovšem dostatečně vydělává, což asi běžného pracujícího nepotěší. "Spousta lidí v mém věku by si ještě půjčovala od rodičů, ale já si vydělávám sama," ujistila nás. "Jsem hodná holka, nevím, proč takovým věcem musím čelit zrovna já," krčila rameny.

Od cestování ji ale hejty neodradily. "Naopak, v létě se chystám zase někam vyrazit, tak jsem zvědavá, co zase schytám. Už jsem byla v Bratislavě a ve Vídni. Zase vyjedu s mamkou a s tátou, tak doufám, že už to bude přijato víc v dobrém," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám