Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Poohlížíte se po novém telefonu a nevíte, jaký si vybrat? Řešení je jednoduché. Vysněný telefon si můžete na Alze pořídit bez starostí o finance. K mobilům Motorola a všem dalším telefonům nad 1 999 Kč můžete koupit službu prodloužené záruky +1 rok a získat splátky bez navýšení.

O novějším a výkonnějším modelu telefonu se vám nemusí jen nechávat zdát. Opravdu si ho můžete pořídit, i když na něj zrovna nemáte našetřeno. Alza totiž pro své zákazníky nabízí telefony na splátky, mezi kterými najdete třeba mobily od Motoroly. Tuhle na první pohled obyčejnou výhodu ale vyzdvihuje to, že si v případě zakoupení služby prodloužená záruka +1 rok můžete rozložit platby na 36 splátek bez navýšení. Na úroky tedy můžete rychle zapomenout, zaplatíte opravdu jen cenu telefonu a služby prodloužená záruka +1 rok.

Jak na to?

Kroky jsou velice jednoduché. Stačí si na Alze vybrat nový telefon nad 1 999 Kč a zvolit možnost Koupit na splátky bez navýšení s prodlouženou zárukou. Po vyplnění vašich údajů už jen čekáte na vyřízení objednávky. Při vyzvednutí nákupu na pobočce nic neplatíte. Splátky totiž začnou až od následujícího měsíce. Například pokud si vyberete mobilní telefon Motorola Moto G30 za 4 699 Kč a prodlouženou záruku +1 rok za 603 Kč, vaše měsíční splátka po dobu 36 měsíců bude činit 147 Kč.

Vybere si každý

Jedním z telefonů, který lze pořídit na splátky bez navýšení, je například Motorola Moto G30. S tímto mobilem budete mít postaráno o prvotřídní snímky díky systému čtyř fotoaparátů s 64Mpx snímačem. Jistě oceníte i kvalitní 5 000mAh baterii a operační systém Android 11. Na fotky budete mít rozhodně dost místa, telefon Motorola Moto G30 má totiž paměť 6 GB a úložiště nabízí až 128 GB. Pro bezproblémovou rychlost je tu také procesor Qualcomm Snapdragon 662. Mezi další přednosti pak patří jistě 6,52" bezrámečkový displej s obnovovací frekvencí 90 Hz. Zákazníka potěší i 20W rychlé nabíjení či NFC čip.

Na Alze najdete široký výběr telefonů Motorola se solidním výkonem a za příznivé ceny. Dostupný je nejen ikonický Motorola Razr 5G s ohebným displejem, ale i Motorola Edge. Ať už vyberete jakoukoliv řadu, nešlápnete vedle.

Akce Mobily s prodlouženou zárukou na 36 splátek bez navýšení platí pro všechny nové mobily nad 1 999 Kč od 7. 7. 2021 do 1. 8. 2021.

Další články

Načítám