Hlavní obsah
Článek

Letos v zimě bojoval s těžkou nemocí krve a putoval mezi domovem a hematologickým oddělením pražské vinohradské nemocnice. Rudolf Hrušínský (74) má problémy s úbytkem červených krvinek. O dědu Peška z nekonečného seriálu Ulice měli fanoušci velký strach. Nás ale ujistil, že je momentálně v pořádku.

S Hrušínským jsme se potkali na "oprašovací" zkoušce divadelní hry Kvartet, kde spolu s kolegy Zdeňkem Žákem, Veronikou Freimanovou a Janou Švandovou ztvárňují stárnoucí operní pěvce. Už tuto sobotu se ji chystají odehrát na open air scéně v Kroměříži. "Jsem na tom dobře. S nemocí krve už je to naprosto v pořádku. V mém věku ale není nic jisté. A přiznám se, že na hraní se moc netěším, protože jsem starý a líný," neztratil humor herec.

Vrací se i k natáčení Ulice. "Teď máme zrovna prázdniny. Ale hodně jsem natáčel v červnu a začínáme znovu od srpna," řekl Super.cz Hrušínský, který už jiné nabídky na natáčení odmítá, ale dědu Peška hraje už šestnáct let rád. "Bude krásně opálený, pohublý a plný síly," ujistil nás herec, který volno trávil hlavně na rybách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám