Hlavní obsah
Článek

A co takhle vyzkoušet opravdovou exotiku? Mnoho destinací vás velmi mile překvapí, často i cenově.

Stále silnějším trendem v oblasti cestování se stávají vícečetné dovolené během roku. Letní dovolenou má již mnoho z nás naplánovanou, a přestože se zimní měsíce mohou zdát ještě příliš vzdálené, právě nyní může být vhodný čas nad úvahami o dovolené během zimního či jarního období. Včasným objednáním lze totiž získat řadu výhod i zajímavé slevy.

„Tento týden jsme zahájili prodej exotických zájezdů. V rámci nové nabídky Exotika 2021/22 nabízíme jak celoročně atraktivní destinace, tak destinace ideální zejména během zimních měsíců. V nabídce jsou Spojené arabské emiráty i dlouhodobě oblíbený Egypt, dále Mauricius, Zanzibar, Keňa, Maledivy, Seychely, Srí Lanka nebo Thajsko,“ uvádí Ilona Topolová, tisková mluvčí cestovní kanceláře Blue Style.

Foto: Blue Style
Thajsko vás nadchne úžasnými scenériemi a nespoutanou přírodou

Vedle nádherných pláží a průzračného moře nabízí každá z exotických destinací ještě něco navíc. Ve Spojených arabských emirátech jsou k vidění nejluxusnější stavby světa a země překvapí nepřebernými nákupními možnostmi. Mauricius nadchne milovníky vodních sportů, golfu i romantiky. Zanzibar, rodné místo Freddieho Mercuryho, učaruje podvodním světem a fascinující kulturou. Navíc se z něj dají podnikat výlety do pevninské Tanzanie, která společně s Keňou nabízí zážitek pravého afrického safari. Egypt je dlouhodobě symbolem celoročně dostupné dovolené u krásného Rudého moře a v posledním roce se ohromným hitem staly Maledivy. „Maledivy tento rok zažily obrovský boom a jsme přesvědčeni, že zájem o tuto lukrativní destinaci bude i nadále pokračovat. Nabídku jsme rozšířili o několik nových hotelů a klienti tedy budou mít rozhodně z čeho vybírat,“ dodává Topolová. Pozitivní zprávou je i to, že se už dávno nejedná o destinaci určenou výhradně pro společenskou smetánku. Ceny zájezdů na Maledivy jsou totiž oproti minulosti často až překvapivě nízké.

Foto: Blue Style
Dubaj je symbolem luxusu a velkoleposti

Další články

Načítám