Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože by to do ní nikdo neřekl, na bujaré večírky Báru Mottlovou (37) příliš neužije. Česká sexbomba slaví své 35. narozeniny a bez párty až do ranních hodin se klidně obejde. „Letošek je hodně bláznivý, takže bych to oslavila spíš poklidně,“ svěřila se Super.cz oslavenkyně.

Provokatérka Mottlová těší své fanoušky nejen před kamerou nebo na divadelních prknech, ale pravidelně také před objektivem, kde je jako ryba ve vodě. Odvážného pózování v prádle či plavkách se tak rozhodně nebojí, a to i proto, že se cítí za poslední roky nejlépe.

„Zatím se mi stres z přibývajících let nějak vyhýbá. Cítím se skvěle a mám pocit, že žiji čím dál, tím víc naplno. Pohled do zrcadla mě neděsí. Spíš se tolik neřeším. Stárnutí je umění, a proto se o sebe raději starám. Dbám na vitaminy, sport, veselou mysl a zvídavost. Pořád se něco učím a zajímám se. Myslím, že mě to udržuje mladou,“ svěřila se Bára Mottlová, která má před sebou také nabité celé léto.

„Chystám se na natáčení několik filmů, které byly kvůli pandemii odložené. Taky na letní scénu Harfa a další divadelní představení. Už se nemůžu dočkat na podzim. Když to situace dovolí budu hrát a vystupovat téměř každý večer. Nemám problém se přizpůsobit, ale hraní a zpívání je moje srdcovka,“ svěřila se s optimismem oslavenkyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám