Hlavní obsah
Článek

Pauzu v týdenních cyklech natáčení Snídaně s Novou se rozhodla Gabriela Partyšová (45) využít aktivně. Moderátorka zabalila kufry a odjela se synem do Chorvatska.

Partyšová je akční člověk a nevydržela by jen tak ležet na pláži nebo u bazénu. A tak pobyt na Jadranu trávila v pohybu na jachtě a v obytném voze. Auto, ve kterém nocovala, měla zaparkované v přístavu a na lodi trávila většinu dne.

„Na loď s námi vyrazili i Kristiánovi kamarádi a užívali si hojně vodní radovánky na seabobu, paddleboardu a vodních lyžích,“ svěřila se nám Gábina. Moderátorce pro změnu dělala společnost její dvorní fotografka Jarka Belcher s dcerou. „Procestovali jsme mnoho chorvatských ostrovů," dodala Gabriela.

Málokdo o Gábině ví, že loď může sama řídit. „Před pěti lety jsem si na Maltě udělala týdenní kurz a mohu tedy řídit menší lodě. Zkoušky jsem dělala u stejného instruktora jako kdysi Angelina Jolie a Brad Pitt,“ řekla moderátorka.

Do Chorvatska by se Partyšová ráda vrátila na konci prázdnin. „Ráda bych ještě lodí brouzdala v místních vodách,“ přeje si Gabriela Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám