Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letní prázdniny jsou sice teprve v půlce, ale Inna Puhajková (38) už má dovolenou za sebou. A nebyla to jen jedna zahraniční cesta, ale hned několik.

Ještě v době, kdy v Evropě vrcholila koronavirová pandemie, odcestovala moderátorka Sportovních novin na Nově do Kostariky. V květnu kráska chytala bronz v Mexiku a před měsícem objevovala krásy Jordánska.

„V Česku bylo stále hodně ošklivo a mně se stýskalo po hezkém počasí, tak jsem prázdniny předběhla,“ říká Inna.

„Koronavirovou pandemii jsem si na konci ledna zpestřila cestou do Kostariky. V té době tam nebylo mnoho případů, nebyla tam ani přísná opatření. Většinu času jsme trávili v přírodě a necítili jsme se ohroženě,“ vzpomíná zasněně na svou první cestu po dlouhé době Inna.

Moderátorka obohatila svůj profil na sociální síti Instagram spoustou krásných fotek z cest. „Mám cestování strašně ráda. Když jsou k tomu podmínky a je volno, tak se to snažím využít k cestování. V době, kdy to u nás nešlo, člověk toužil po tom vyrazit na místa, kde jsou otevřené restaurace a dát si třeba kávičku na terase,“ řekla nám během představení nových chytrých hodinek moderátorka.

„Už bych si přála, aby se ten svět vrátil do normálu a mohli jsme si to tady užívat bez omezení, jak jsem byli zvyklí dřív," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám