Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilec Michel Faro do Prado proslul extrémní modifikací svého těla. Označuje se za lidského Satana a tělo má téměř kompletně potetované, a to včetně očí. Kromě toho má implantáty v podobě rohů nejen na hlavě, ale po celém těle, nespočet piercingů a jizev, a dokonce si nechal useknout nos.

Aby toho nebylo málo, nedávno mu odstranili po jednom prstu na každé ruce. Je bez prsteníčku na levé a malíčku na pravé. Dlaně tak nyní působí spíš jako pařáty, což byl nejspíš účel. K tomu si nechal implantovat kly.

„Sám jsem tatérem už 25 let. Většinu mých tetování dělali jiní umělci. Moje žena se specializuje na modifikaci a mým cílem je stát se jejím uměleckým dílem,“ nechal se slyšet.

„Jsem dost odolný vůči bolesti, skoro nic mě nebolí. Trpím víc během procesu hojení než při samotném zákroku. Některé změny nejsou vůbec možné bez anestezie. Ale já potřebuji cítit bolest, abych dosáhl svého, takže se tomu postavím,“ dodal.

Jeho manželka se v alternativním vzhledu také našla a chválí ho prý i syn. Na názorech okolí Michelovi ani tak nezáleží, od lidí žádá jenom respekt.

„Nejsem proti konvenční společnosti, ale odmítám pokrytecký přístup k těm, co se chtějí lišit. Každý je tím, čím si zvolí. Jsem, co jsem,“ doplnil závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám