Hlavní obsah
Článek

Už žádné starosti s vyčerpanými daty! Instagram, TikTok nebo Netflix můžete sjíždět bez omezení. Stačí si na webu datamanie.cz objednat SIM kartu a za 300 korun měsíčně získáte skoro nevyčerpatelných 100 GB dat.

Štědřejší datovou nabídku byste na trhu těžko pohledali! Předplacenou SIM kartu se 100 GB dat, kterou O2 začalo právě nabízet, můžete využívat nejen v mobilu, ale i v tabletu nebo na jiném zařízení. Posíláte děti k babičce nebo na tábor? Díky Datamanii mohou být v kontaktu jak s vámi, tak se svými kamarády. A vy budete mít jistotu, že vám jejich surfování nezruinuje rodinný rozpočet. Potřebujete i na chalupě chvíli pracovat? Osobní hotspot i pro stahování většího množství dat si teď uděláte prakticky kdekoli, kde vás napadne. Ale pozor! Na všechny zájemce se nutně nemusí dostat. O2 totiž akci omezilo nejen časově, ale také množstvím SIM karet, které na trhu nabídne.

100 giga dat jen za tři stovky? Lepší nabídku na léto jinde nenajdete

Pro získání pravidelných 100 GB dat stačí mít předplacenou kartu nabitou alespoň na 300 korun, aby se datový balíček mohl každý měsíc obnovit. Zákazníkům proto operátor doporučuje, aby si v samoobsluze Moje O2 nastavili funkci automatického dobíjení (např. ke konkrétnímu datu v měsíci nebo když výše kreditu klesne pod určitou částku), čímž zabrání situaci, že se jim datový balíček po uplynutí 30 dní neobnoví.

S novou předplacenkou nemusíte jen datovat. Klidně si z ní i zavoláte nebo pošlete SMS, když bude potřeba (2 Kč/SMS do všech sítí). S odchozím hovorem se vám pak aktivuje neomezené volání za cenu 15 Kč, které platí po celý zbytek dne. Data je ale možné využívat jen v rámci České republiky, v zahraničí nefungují.

SIM kartu si jednoduše objednáte na webu Datamanie.cz a zaplatíte platební kartou přímo v e-shopu nebo si necháte SIMku poslat na dobírku. Kurýr vám ji pak doručí až domů a vy můžete hned propadnout datové mánii.

Další články

Načítám