Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to něco přes týden, co spadla z pódia a poranila si nohu. Zpěvačka Heidi Janků (61) už opět koncertuje, šrámy se jí hojí a modřiny už také blednou, jak nám ukázala, když vystupovala na soustředění finalistů Muže roku, kde opět rozparádila publikum.

Ani tady nebylo vystoupení úplně bez problémů, protože při dešti natekla na parket voda, kterou přímo pod zpěvačkou, jak můžete vidět v našem videu, vytíral ředitel soutěže David Novotný. "Všechno dobře dopadlo, i s tím mým tancem, i když paradoxně k poslednímu zranění došlo při pomalé písničce. Jen jsem udělala krok do neznáma," řekla nám Heidi.

"Žádné jištění na jevišti nemám, to bych tam asi musela mít trampolínu. Když jsem spadla, kapela hrála dál, i když si toho všimli. A já tu písničku dozpívala i dole na trávníku," vzpomínala Janků.

Ta měla poslední úraz na jevišti před čtyřmi roky. "To jsem měla nohu v sádře, protože jsem na jevišti skočila na odposlechovou bednu a zlomila jsem si záprstní kůstku. Asi bych se měla nějak výhodně úrazově pojistit, ale bojím se, že mi už žádná pojišťovna dobrou pojistku nedá," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám