Hlavní obsah
Článek

Goldie Hawn (75) si užívá dovolené se svým partnerem Kurtem Russellem (70) v Saint-Tropez.

Tihle dva jsou šťastným párem už téměř 40 let, i když se nikdy nevzali. Tajemství jejich úspěšného vztahu tkví v tom, že se společně snaží stále podnikat něco neobvyklého.

„Myslím si, že nejdůležitější ze všeho je zodpovědět si otázku, jestli v tom vztahu vůbec chcete být. Pokud spolu dva opravdu chtějí být, musí si to dávat najevo,“ svěřila se herečka v rozhovoru pro Radio Times a pokračovala svou radou pro zamilované: „Choďte hodně ven, pokud to jde. Smějte se. Dopřejte si čas pro sebe bez dětí. Podnikněte něco zábavného. Jeďte na výlet, pronajměte si hotelový pokoj. Dělejte zkrátka něco neobvyklého.“

Že jim to stále klape, se můžete přesvědčit i na fotkách v galerii. Pár je neustále pronásledován fotografy, na což už si zvykli a chovají se tak, jako by tam ani nebyli. Vodí se za ruce a často si dávají pusu. Pár má společného syna Wyatta Russell (35) a Goldie má z druhého manželství ještě syna Olivera Hudsona (44) a Kate Hudson (44).

Goldie se během dovolené samozřejmě svléká i do plavek, které volí jednodílné, ale v galerii níže se můžete také inspirovat jejími barevnými outfity, kterých se nevzdává ani ve svých 75 letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám