Hlavní obsah
Článek

Královéhradecký reportér Televizních novin Filip Pultar asi někomu hodně nepříjemně šlápl na kuří oko. Redakci Super.cz se totiž dostala do rukou nahrávka, ve které novácký redaktor po zastavení za rychlou jízdu označuje přítomné policisty vulgárními výrazy a navíc se přes svou kamarádku, která je policejní mluvčí, snaží vyhnout pokutě. Podívejte se na video, ve kterém svému zaměstnavateli Pultar rozhodně nedělá dobré jméno.

"Buzeranti. Č***ci to jsou," označuje dopravní hlídku strážců zákona ve videu reportér. Přímo před nimi se ale snaží chovat slušně. Policisté ho zastavili kvůli tomu, že překročil rychlost. Sám novinář se hájí tím, že hned za cedulí 40 km začal prudce brzdit a po pár desítkách metrů již jel předepsanou rychlostí.

Hrozící pokuta ho tak vytočí, že vytáhne z kufru auta nováckou kameru a začne si policisty natáčet. "Používání kamery k jiným než služebním účelům je na Nově přísně zakázáno," sdělil nám zdroj, který má zjevně k Pultarovi hodně blízko. Pultara podle jeho slov policejní kontrola rozčílila proto, že krátce předtím mu byl vrácen řidičák právě za opakované překračování rychlosti.

Korunu všemu královéhradecký redaktor nasadí poté, co zavolá své kamarádce, která se živí jako policejní mluvčí, aby mu s pokutou nějak pomohla. "Tak jsem jí řekl, ať si to vyřídí, v*le, ****, minule jsem ji podržel, by ji vyhodili, v*ole... tak by mohla," říká svému spolujezdci. A co na nahrávku říká sám její hlavní hrdina?

"Vím přesně, od koho to máte. Tehdy jsme byli kamarádi, a tak jsme takhle blbli. Není to nová záležitost. Pokutu jsem asi ve správním řízení zaplatil, protože žádný dluh nemám," říká Pultar s dodatkem, že na snahu vyhnout se placení pokuty přes mluvčí si nepamatuje. Podle našich informací nejde rozhodně o jediné skandální video s tímto novinářem. Dokonce prý existuje i důkaz, že prvního ledna 2011 řídil v takovém stavu, že si jízdu ani nepamatuje. To však Pultar vylučuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám