Hlavní obsah
Článek

V pondělí herecký svět zasáhla velmi smutná zpráva o smrti skvělého a divácky oblíbeného herce Ladislava Potměšila. Zemřel v motolské nemocnici ve věku 75 let.

„Nemůžu se vzpamatovat z toho, že už si s tátou nikdy nedám panáka jeho oblíbené irské whiskey. Byl pro mě nejlepším přítelem, kterému jsem mohl říct cokoli,“ vzpomínal pro Super.cz hercův syn Jan Potměšil.

Tatínka si bude pamatovat také jako muže se skvělým smyslem pro humor, který nezkazil žádnou legraci.

„Měl neuvěřitelný smysl pro humor, hodně černý, a dokázal rozproudit zábavu jako nikdo jiný. Chybí mně i celé rodině. A děkuju všem za stovky, až tisíce vzkazů, je to neuvěřitelné, jak byl oblíbený. A bude stále, protože jeho přirozené herectví bylo jedinečné a neuvěřitelně lidské. Tati, děkuju za vše,“ vzkázal Jan.

Na Ladislava Potměšila s láskou vzpomínají také kolegové herci. „Byl to opravdu báječný chlap, kamarád, výborný herec. Byl strašně vtipný, usměvavý jako sluníčko, výborný chlapík,“ řekla Super.cz Simona Postlerová.

„Byl to naprostý profesionál, skvělý kluk, se kterým se krásně natáčelo,“ uvedl Jaroslav Soukup, režisér filmů Byl jednou jeden polda nebo Discopříběh.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám