Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vyberte pro své děti skvělou zábavu plnou pohybu a napětí, která s přehledem vyplní nejeden prázdninový den. S Laser-X si společně strávený čas užije celá rodina.

Zvolit hru, která bude bavit holky i kluky, může být někdy pěkný oříšek. S Laser-X ovšem nešlápnete vedle. Zábava s blastery Laser-X je plná pohybu, soustředění, myšlení a tréninku spolupráce. Je vhodná pro děti i dospělé. Volné dny tak zkrátí i vám.

Jak Laser-X funguje?

Tato high tech hra nevyužívá funkce laseru, ale infračervených paprsků. Stačí si nasadit vestu se senzorem, který počítá přesné zásahy, nebo jen zamířit do soupeřovy pistole a pustit se do palby. Blastery mají světelné i zvukové efekty, které dělají chvíle hry ještě zajímavější. Při hře nejste limitováni počtem hráčů. Ať už jste jeden, nebo je vás dvacet, s Laser-X si zahrajete všichni.

Foto: TM Toys
Laser-X pro děti různého věku i dospělé

Jaký Laser-X vybrat?

Hru si užijete doma i venku. Volte mezi typy blasterů dle věku vašich dětí a požadované vzdálenosti dostřelu. Základní verze blasterů Laser-X má dosah až 60 metrů. Verze MIKRO BLASTER 30 metrů a typ EVOLUTION až 90 metrů. Blastery seženete ve variantě pro jednoho i dva hráče. Varianta EVOLUTION má navíc funkci interaktivního hlasového trenéra, který během hry napovídá různé tipy a triky. Díky němu se tak vy i děti stanete profíky. Sledujte parametry jednotlivých blasterů a vyberte ten pravý pro vás i vaše malé střelce.

Je vaše dítě na hru samo nebo jen chcete chvíle hry udělat ještě zajímavější? Pořiďte k vám domů Laser-X hrací věž. 10 hracích módů, z nichž 2 jsou i pro dva a více hráčů, a 8 pro hráče jednoho, přinesou do palebné zábavy nové impulsy.

Foto: TM Toys
Akční hra na doma i zahradu

Vytvořte si vlastní laserovou arénu u vás doma nebo na zahradě. Na mrakyhracek.cz najdete širokou nabídku akční zábavy pro celou rodinu.

Další články

Načítám