Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kdysi se jednalo o rybářské městečko obydlené beduíny, kteří si bohatě vystačili s dary moře. V současnosti je egyptský Sharm El Sheikh značně oblíbenou turistickou destinací s řadou nádherných hotelových rezortů, perfektně čistými plážemi a vyhlášenými potápěčskými lokalitami, které obdivují nejen ti nároční potápěči ale také ti, pro které je příležitostnou zálibou pouze nenáročné šnorchlování.

Rudé moře v této oblasti oplývá nádhernými pestrobarevnými korály, krásnými rybami a dalšími atraktivními živočichy. “Skvělé je, že úchvatné podvodní scenérie spatříte hned u hotelových pláží,” říká Lenka Pátek, obchodní ředitelka cestovní kanceláře Blue Style. Chcete-li však obdivovat to nejlepší, čím se Rudé moře může v těchto končinách pochlubit, vydejte se na lodní výlet do národního parku Ras Mohamed. „Před naloděním si můžete za poplatek zapůjčit šnorchlovací výbavu. Kromě občerstvení vám během plavby budou k dispozici dva zkušení instruktoři.“ Dodává Pátek z CK Blue Style

Foto: Blue Style
Podmínky jsou vhodné jak pro začátečníky, tak i pro zkušené potápěče

Sharm El Sheikh ale není pouze pro dobrodruhy, na své si zde přijdou i ti, kdo touží po odpočinku na prosluněných plážích. Místní hotely k tomu nabízejí ty nejideálnější podmínky, hotelový personál je velmi ochotný a udělá pro vás vše, co vám na očích uvidí.

Foto: Blue Style
Hlavní předností destinace je fascinující podmořský svět.

Velmi oblíbený hotelový rezort poskytuje široké spektrum služeb. Je zde k dispozici aquapark s osmi skluzavkami pro děti i dospělé, spousta restaurací, fitness a wellness centrum, ale i obchůdky se suvenýry a především pak vlastní pláž.

Foto: Blue Style
Sunrise Dimanond Beach Resort

Další články

Načítám