Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že je popová princezna Rihanna (36) pořádně sexy, ví snad každý včetně jí samotné, a proto se rozhodně nestydí dovádět v moři před mnoha fotografy. A to klidně v bikinkách, které mohou směle aspirovat na nejtitěrnější plavky celebrit. Konkurují možná i těm, které si na focení pro kalendář Pirelli oblékla Kate Moss (50). Ty byly přitom mnohými médii titulovány jako nejmenší bikiny na světě. Rihanna se v ‚úsporném‘ plavkovém modelu ohnivých barev vyřádila během vánočních svátků ve své domovině na Barbadosu.

Zpěvačka tam odletěla krátce po skončení svého světového turné Loud, v jehož rámci se 7. prosince objevila i v pražské O2 Aréně. Svůj poslední koncert odehrála v Londýně a hned poté si odjela užívat za rodinou a přáteli z dětství.

Nejvíce se Rihanna vyřádila se svým nejmladším bratrem Rajadem, s nímž předváděla souboj v moři i hru na honěnou na pláži. Zpěvačka tak příjemně zakončila veleúspěšný rok, ve kterém zvládla vydat nejen desku Talk That Talk, ale i odzpívat úctyhodných 101 koncertů během turné Loud.

Reklama

Další články

Načítám