Hlavní obsah
Článek

Sportovní svátek Wimbledon je zároveň významnou společenskou událostí, kterou nevynechávají hvězdy napříč obory. Pravidelnými návštěvníky jsou také vášniví fanoušci bílého sportu vévoda a vévodkyně z Cambridge, William (41) a Kate (42). Nenechali si ujít ani finálový zápas Karolíny Plíškové s Australankou Ashleigh Barty.

Karolína Plíšková hrála druhé grandslamové finále ve své kariéře, první si zahrála v roce 2016 na US Open, tehdy podlehla Němce Angelique Kerber. Ani letos na titul nedosáhla, Barty podlehla 3:6, 7:6 a 3:6.

Hned za vévodským párem na tribuně seděla další česká hvězda, tenisová legenda Martina Navrátilová. S Williamem a Kate se pozdravila, vyměnili si pár slov a velmi dobře se bavili. Do publika zasedl i Tom Cruise nebo herečka a modelka Priyanka Chopra.

Pro vévodkyni Kate šlo o první akci po karanténě, do které se uchýlila minulý pátek poté, co se setkala s osobou nakaženou covidem. Na zápas oblékla zelené šaty značky Emilia Wickstead za necelých 41 tisíc Kč a k tomu smetanovou kabelku a lodičky stejné barvy.

Reklama

Další články

Načítám