Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu na tuto ženu se tomu číslu nechce věřit, pravdou však je, že proslulá módní návrhářka Vera Wang oslavila koncem června 72. narozeniny. Mate útlou, ale pevnou postavou, mladistvými outfity i dlouhými tmavými vlasy.

S přáteli, mezi nimiž nechyběli kolegové z branže Calvin Klein nebo Donna Karan, Wang slavila až tento týden v New Yorku. „Kde je těch 72 let?“ nebo „Vypadáš tak o 50 roků mladší!“ zahrnuli ji fanoušci lichotkami. Těch se návrhářce dostává vcelku pravidelně.

Mnozí lidé jí navíc nechtějí její věk věřit, Wang se však ke svým rokům hlásí. „Práce, spánek, koktejly z vodky, nechodit moc na slunce,“ sdílela s nadsázkou svůj recept.

Narodila se v roce 1949 v New Yorku, po skončení univerzity začala pracovat jako editorka módního magazínu Vogue. Z toho po 17 letech odešla ke značce Ralph Lauren, svůj vlastní byznys rozjela v roce 1989. Proslulé jsou především její svatební šaty.

Naposledy její róbu mohli fanoušci vidět na svatebních fotkách Gwen Stefani.

Reklama

Další články

Načítám