Hlavní obsah
Článek

Prima začala natáčet nový seriál z vojenského prostředí. O tom, kdo si v něm zahraje hlavní roli, televize dlouho mlčela. Nyní potvrdila informaci Super.cz, že hlavní postavu ztvární Pavel Řezníček, známý ze seriálů Cirkus Bukowsky nebo v poslední době Ordinace v růžové zahradě.

Po gynekologovi si Řezníček zahraje psychologa. „Moje role se jmenuje Vít Jelen, je to vojenský psycholog, nemá manželku, nemá milenku, nemá nic. Nechme se překvapit, co se z něj vyvrbí. Sám jsem zvědavý,“ říká Řezníček.

Zkušenosti z vojenského prostředí nasbíral na vojně, kde byl dva roky. Byla to prý zkušenost k nezaplacení, ale vrátit by se nechtěl. „Něco se tam člověk přece jenom naučí, třeba být s dvaceti kluky dva roky na pokoji a žádnému nelze říct, že vám nesedí. Musel jsem se naučit jisté toleranci,“ svěřil.

Seriál se začal natáčet ve vojenských výcvikových prostorách a na procesu výroby, od scénáře přes vizuální stránku po akci v exteriérech, se jako poradní orgán podílejí armádní profesionálové. Na obrazovkách se objeví na podzim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám