Hlavní obsah
Článek

Pětatřicetiletá dvojčata z Austrálie Anna a Lucy DeCinque už deset let sdílejí jednoho muže, partnera Bena. Vztah trojici natolik vyhovuje, že se rozhodla zasnoubit se. Ben požádal obě partnerky o ruku, respektive o ruce ve stejné chvíli, při romantickém pikniku.

„Jsme ta nejšťastnější dvojčata na světě. Máme muže, který nás miluje takové, jaké jsme. Ben je náš hrdina, náš princ,“ říkají Anna a Lucy.

Sestry od sebe jen těžko rozeznáte, vypadají úplně stejně. Nosí shodné účesy, stejné oblečení a před několika lety si nechaly upravit poprsí, aby měly úplně stejné figury. Není proto divu, že o nich média informují jako o „nejidentičtějších“ dvojčatech na světě.

Asi nikoho tak nepřekvapí, že zásnubní prsteny, které Ben svým partnerkám navlékl, byly také stejné. Tvoří je tři kroužky, jako symbol tří snoubenců, a prostřední je ozdobený obrovským kamenem.

Australské zákony trojici sňatek neumožňují, to však Anně, Lucy a Benovi nezabrání být spolu. „Víme, že existují místa, kde se vzít můžeme, a taky to uděláme,“ říkají sestry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám