Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teenagerovský seriál Dawsonův svět byl natočen v letech 1998 – 2003. V oblíbeném seriálu, který byl zasazen do fiktivního města Capetown v Massachusetts, dostali příležitost herci, kteří se proslavili i později - nejznámější jsou určitě herečky Katie Holmes (45) a Michelle Williams (40).

Titulní postavu Dawsona Leeryho si zahrál James Van Der Beek (44). Jak už to tak v seriálech pro dospívající bývá, děj se točil převážně kolem lásek, zklamání a nejrůznějších vztahových peripetií.

Nejlepším kamarádem Jen v podání zmíněné Michelle Williams byl Jack McPhee. Toho si zahrál herec Kerr Smith (49). Sympatický hezounek sice dívkám motal v hlavy, ale z děje seriálu postupně vyplynulo, že je gay.

Tehdy to byl jeden z prvních otevřených seriálových homosexuálů. Dnes je z roztomilého klučiny vyzrálý muž, kterého zdobí mužné šediny. Ve skutečnosti je podruhé ženatý - první manželství s herečkou Harmony Everett se mu rozpadlo po šesti letech, podruhé se oženil s podnikatelkou Lisou, s níž provozuje wellness.

Takto dnes vypadá představitel Jacka z Dawsonova světa.

Rodák z Pensylvánie si zahrál také v úspěšných filmech Nezvratný osud nebo Velmi nebezpečné známosti 3. Objevil se také v seriálech Doktoři, Riverdale, Čarodějky nebo The Fosters.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám