Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dýdžejka Andrea Pomeje (35) ví, jak potěšit své fanoušky. Kdykoli se objeví před objektivem profesionálního fotografa, je to pastva pro oko. Jinak tomu nebylo ani tentokrát, kdy se sexy brunetka pustila do focení svých promo snímků.

„Fotili jsme nové promo fotky s mým dvorním a úžasným fotografem Martinem Šebestou. Odvážnější fotky vznikly v rámci plonkového času,“ svěřila se Super.cz Andrea, která odhodila svršky a nechala se zvěčnit nahoře bez. „Ty odvážnější fotky vždycky vymyslí Martin. Já mu důvěřuji a vždy to vypadá to hezky,“ svěřila se Pomeje, kterou čeká nabité léto.

„Fotili jsme hlavě plakátové fotky, které budu používat na moje vystoupení na Zrće v Chorvatsku, kam jedeme 8. srpna na 8 dní s Party Expressem,“ prozradila Andrea, která se na letní hraní v zahraničí těší. Je ráda, že za mixážní pult už se mohla vrátit i v Praze. „Už jsem měla první vystoupení v Duplexu, bylo plné emocí. Vážím si toho a budu se modlit, ať se to vrátí do normálu už nastálo,“ dodala Pomeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám