Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Selena Gomez (31), kterou sleduje na Instagramu přes 242 miliónů fanoušků, se světu ukázala v plavkách. A ne ledajakých, tyhle si sama navrhla.

„Jsem vděčná za příležitost oslavit práci mých přátel. Spolupráce se značkou La Mariette je na světě,“ napsala ke snímku v plavkách Selena a dodala: „To, co na této značce miluji, je to, že oslavuje ženy, které milují svá těla a bezpodmínečně jim dávají lásku, kterou si zaslouží. Doufám, že se vám líbí stejně jako mně.“

Její kolekce obsahuje jak dvoudílné, tak i jednodílné plavky a sarong. Všechny nabízené kousky mají vzor jménem Aura, o kterém mluvila zakladatelka značky Morgan Brutocao: „Vzor Aura je inspirovaný Selenou, jelikož její aura prozáří všechno, co dělá, a my chceme, aby pocit být sama sebou pocítili i ostatní.“ Všechny kousky z kolekce jsou k dostání ve velikostech od XS do XXL, aby mohly svou jedinečnost slavit ženy všech velikostí a značka dostála tomu, že podporuje pozitivní vnímání těla.

Fanoušci se pod fotkou v plavkách, kde Selena ukazuje své tělo takové, jaké je, bez známek retuše měnící její křivky, shodují na jednom, že oceňují její přirozenost a že se nesnaží skrývat údajné nedostatky své postavy. „Je nádherná. Reálné tělo. Je krásné vidět, jak své tělo oslavuje. Tohle je ten pozitivní přístup,“ napsala jedna z fanynek a další se přidala: „Ona ani neví, jak moc tohle pro nás znamená, že ukazuje své přirozené a krásné tělo. Je opravdovým vzorem.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám