Hlavní obsah
Článek

Každý má svou cenu, praví jedno rčení. A cena Robbieho Williamse (37) jsou dva milióny liber – asi 60 miliónů korun – pokud by si ho měl na sex zaplatit jiný muž. Britský hudebník odhaduje, že taková suma by ho přesvědčila. Kdyby ho ale sváděl Brad Pitt, klidně by mu prý „dal“ zadarmo.

Robbie si povídal na chatu s manželkou Aydou Field a přáteli dvě hodiny a během toho zabředli do hovoru o gay sexu. „Mám kontroverzní otázku. Kolik by to stálo, abyste měl sex s mužem? Musí to být minimum, pod které nepůjdete, kdyby přišel nějaký muž a nabídl částku,“ začal debatu Robbie.

Jeho přátelé se cenili na něco kolem pěti miliónů liber, ale Robbie je přerušil a jasně uvedl: „Myslím, že já bych byl někde kolem dvou miliónů liber.“

Manželka Ayda ho obvinila, že podrývá konkurenci, on však hbitě odpověděl: „Nikdy nevíš, co z toho budeš mít, zlato, mohla bys mít už na Nový rok nové auto. Nikdy nevíš, tak se modli, ať to vyjde. Jsem nejlevnější.“

Robbie pak uvažoval o gay sexu dále. „Brad by to mohl usmlouvat. Dva milióny by mi musel dát Santa Klaus, ale pro Brada Pitta by to byla pozornost. Kolik bych mu musel zaplatit já?“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám