Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vyberte dětem originální stavebnice Lego a podpořte rozvoj jejich fantazie i jemné motoriky. Skvělá zábava pro deštivé i slunečné dny. Ať už máte doma jedináčka, nebo partičku sourozenců a kamarádů, Lego City si oblíbí všichni.

Naučte děti, jak funguje život ve městě i mimo něj. Nenuceně a hravou formou. Pořiďte dětem celé centrum města Lego City, které díky speciálním dílům silnic snadno rozšíří o další části města. Centrum města Lego City zahrnuje základní a mnoho dalších míst, které život ve městě udělají zajímavější. Děti v něm najdou automyčku, recyklační centrum, pizzerii a další typy prostor pro reálné příběhy i ty plné fantazie. V balení jsou navíc i zábavné mini figurky, díky kterým příběhy ožijí.

Foto: MPK Toys CZ s.r.o.
Skatepark přinese do Lego City vašich dětí nová dobrodružství

Bez čeho se město Lego City neobejde?

I v Lego City můžou děti stavět pomocí profi techniky. Silničáři s nákladním vozem jsou připraveni opravit, co je třeba, a dát silnice zase do pořádku. Město je totiž třeba udržovat. Požár v Lego City? Žádný problém. S velitelskou jednotkou hasičů bude po ohni, ve fantazii vašich dětí, za malou chvíli. Kriminálním živlům se v Lego City také dařit nebude. Vězeňský transport je jako dělaný na nebezpečná dobrodružství. Malí sportovci si užijí rozšíření města o stylový skatepark.

Co dalšího ve městě chybí? Rychlá auta! Ať už vyberete nadupaný sporťák nebo rovnou transportní SUV teréňák s přívěsem, pro převoz závodní buginy, ulice Lego City rázem zrychlí.

Foto: MPK Toys CZ s.r.o.
Děti milují objevování nových světů s Lego City

Za hranice města s Lego City?

Milovníkům venkova pořiďte skvělou stavebnici traktoru spolu s figurkami a sledujte, jak se dítě baví, nebo se k němu přidejte a učte ho, jak to na vesnici chodí. Město u moře? Lego City si neklade hranice a přenese vaše děti i do mořského světa. Krásná potápěčská jachta s podmořským světem rozšíří hru o další zážitky.

Vyzkoušejte bezplatnou aplikaci Lego pro telefony a tablety, kde spolu s dětmi, najdete spoustu návodů na stavění. Díky funkci přiblížení i otáčení modelu, a 3D pohledu, bude stavba Lega stavebnic ještě jednodušší. Navštivte mrakyhracek.cz a vyberte vašim dětem hru, kterou si oblíbí.

Další články

Načítám