Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před lety seknul s cigaretami a byl úspěšným nekuřákem. To však musel po šesti letech porušit. Matouš Ruml (38) kvůli roli v nové krimi komedii Ubal a zmiz začal opět se svou neřestí. Naštěstí má silnou vůli a po poslední klapce filmu cigarety zase odložil.

„Koupil jsem si krabičku už před prvním natáčecím dnem, abych se rozkouřil a abych nekašlal a podobně, kouřil jsem ještě deset dnů před natáčením,“ uvedl ke své roli v akční komedii.

„Hned první natáčecí den, kdy jsem začal kouřit, jsem se tak překouřil, že jsem věděl, že toho zase nechám a nekouřím,“ prozradil na premiéře filmu herec s tím, že bral cigaretu do ruky čistě jen kvůli roli.

„Věděl jsem, proč jsem toho nechal, takže jsem od toho snadno a rád upustil,“ dodal. A co si při natáčení užíval nejvíc?

„Dost jsem si užil jízdy autem, moje postava Mireček je poslíček, který rozváží pizzu, jezdil jsem v noci po Praze, a to jsem si užíval,“ dodal Ruml k nové komedii, která aktuálně běží v kinech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám