Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Nikol Švantnerová (31) chodí s fotbalistou Patrikem Dresslerem už čtyři roky, ale poslední rok se vídají naprosto minimálně. Žijí vztah na dálku. Vidí se dva dny v měsíci. Patrik žije na Moravě v Hodoníně, Nikol zůstává v Praze.

"Oslavili jsme výročí po telefonu. Bohužel se s tím nedá nic dělat. Covid poznamenal všechny, co se týče pracovních záležitostí. Patrik zůstává na Moravě, kde má práci, nedá se s tím nic dělat," řekla Super.cz Nikol.

"Vidíme se tak jednou za tři týdny, a to 48 hodin. Patrik od rána do večera chodí do práce, pak má tréninky, o víkendu zápasy. I kdybych tam přijela, tak spolu nejsme, je to komplikovanější," vysvětluje modelka.

Na založení rodiny prý zatím nemyslí. "Vím, že mám nějaký věk. Ale já se zatím po tom covidovém období, kdy se dostávám znovu do práce, můžu něco budovat, na to necítím. Navíc nemáme zázemí, takže nad tím opravdu nepřemýšlím. Je to otevřené," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám