Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve třikrát od rozvolnění měla práci jako moderátorka. Lejla Abbasová (44) přiznává, že nebýt jejího partnera a otce tří z jejích čtyř dětí Volcana, lockdown by zvládla jen těžko. "Jinak by to bylo hodně mizerné, protože jsem fakt neměla příjmy. Partner dal dohromady online byznys, bez toho bychom nebyli schopní fungovat," přiznala.

"V životě jsem nezažila takový rok, ale je fakt, že bychom měli hledat pozitiva, což u mě znamená, že jsem poprvé měla regulérní mateřskou dovolenou a byla s dětmi doma. Jinak bych honila práci a byla bych v depresi, že nezvládám buď práci, anebo děti. Teď už ale všechny půjdou od září do škol a školek, takže bych přivítala práce víc," řekla Super.cz.

"Teď, když jsem vyrazila moderovat křest a dražbu knížky Aleny Dolákové, nalíčila jsem se obula střevíčky s vysokými podpatky, byly z toho děti úplně vyřízené. Takovou mě hodně dlouho neviděly," smála se.

I během pandemie se ale snažila pokračovat se svými nadačními aktivitami v Africe. "Dokonce se nám na čtrnáct dní v lednu v nějaké mezivlně mezi mutacemi podařilo do Afriky odjet a odvezla jsem tam strašnou spoustu věcí, což mě uklidnilo. Také jsme natáčeli materiály na dokument, který se bude stříhat, snažíme se sehnat producenty. Není to legrace. Teď jsem zrovna žádala o traktor, dostala jsem aspoň slevu. Děláme fundraising, prostě pořád jedu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám