Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětaosmdesátiletá Hattie Retroage se toho opravdu nebojí. Nedávno se rozešla s partnerem, kterému bylo 39 let, a dalšího si hledá na seznamce. Ovšem pod podmínkou, že bude výrazně mladší.

Hattie se rozvedla, když jí bylo 48, a od té doby randí pouze s mladšími muži. „Teď s nikým nechodím, ale zkusím to na Bumble, moje kamarádky tam našly muže,“ uvedla pro Fabulous, že zkusí štěstí na randící aplikaci.

Vitální Newyorčance sexuální apetit nechybí. „Nejen starší muži mají rádi mladší ženy, jsem ráda, že bořím hranice,“ nechala se slyšet.

„Lidé se mě ptají, proč si vybírám zajíce, myslí si, že je to kvůli mladým penisům. Nebudu to popírat. Mladíci jsou plní ideálů a ohně, který rozhodně dokážu rozdmýchat,“ objasnila otevřeně, proč preferuje mladší partnery.

A o nápadníky prý nemá nouzi. „Zrovna včera mi volal mladík z Izraele, že se do mě zbláznil. Roztomilé!“ popsala.

„Ještě jsem nepoznala muže, který by se mnou nechtěl mít sex,“ dodala trojnásobná babička. Ačkoliv je v důchodovém věku, působí jako life koučka a spisovatelka.

S bývalým partnerem Johnem (39) se dokonce objevili v pořadu Age Gap Love, ale vztah nevydržel.

A jakou radu ohledně sexu by dala ostatním? „Proboha živého hlavně masturbujte! Musíte motor udržovat v chodu, ať se vám to líbí, nebo ne.“

Reklama

Další články

Načítám