Hlavní obsah
Článek

Ikonická Sharon Stone (66) má prý novou známost. A ne ledajakou. Herečka údajně už několik měsíců randí s rapperem, který si říká RMR (25).

S dotyčným se objevuje v oblíbených podnicích celebrit v LA a obráží večírky. „Sharon si rozhodně užívá žhavé léto. Pařili na hip-hop, bouchali lahve šampaňského. RMR si myslí, že je Sharon hodně cool,“ uvedl nejmenovaný zdroj Page Six.

Herečka k věci zatím neposkytla žádný komentář, ale na sociálních sítích si s rapperem vyměnili i několik flirtujících komentářů.

RMR je původem z Atlanty, ale aktuálně sídlí v LA. Nosí lyžařskou kuklu jako součást image a v minulosti spolupracoval například s Jamiem Foxxem nebo Amber Rose.

Sharon byla dvakrát vdaná, poprvé za scenáristu Michaela Greenburga, podruhé za novináře Phila Bronsteina, s nímž adoptovala nejstaršího syna Roana (21). Rozvedli se v roce 2004. Později sama adoptovala ještě syny Lairda (16) a Quinna (15).

Nedávno se ale v rozhovoru pro Entertainment Tonight svěřila, že by zase ráda našla lásku. „Hledám někoho, kdo by chtěl hezký vztah, plný lásky a porozumění. Asi jako všichni,“ nechala se slyšet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám