Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmadvacetiletý Ital Michele Mancini je milovníkem piercingů. V uších, nose, rtech, bradavkách i na penise má celkem sedmdesát kroužků, cvočků i větších předmětů.

Se zdobením těla začal Michele už jako patnáctiletý, když si nechal propíchnout a roztáhnout ušní lalůčky.

„Tehdy jsem měl přítelkyni s piercingy v uších a byl jsem tak nadšený, že jsem se o tom chtěl dozvědět víc. Také jsem si nechal propíchnout lalůčky, které jsem začal roztahovat, pak následoval piercing nosní přepážky,“ popsal, jak jeho vášeň začala.

Postupem času následovalo zdobení dalších částí těla včetně intimních jako bradavky a penis, na kterém má celkem 41 ozdob.

„Nemám nejoblíbenější, miluji všechno, co na těle mám. Každá z ozdob má svůj význam,“ svěřil. V čem má naopak jasno, je, že nejvíc bolí propíchnutí kůže na přirození.

Michele původně studoval na univerzitě účetnictví, pak si, dle svých slov, uvědomil, že nechce „umřít v kanclu“. Z koníčka tak udělal živobytí a stal se piercérem.

Všechny, kteří o piercingu uvažují, Mancini nabádá, aby si to opravdu pečlivě rozmysleli. „Ale život je hra, tak se pojďme bavit, žijeme jen jednou,“ dodává mladý Ital, který do budoucna plánuje i další modifikace těla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám