Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Halsey (29) šokovala své fanoušky fotkou, kterou sdílela na svém profilu na sociální síti. Má na ní totiž odhalené celé prso a v náručí drží dítě.

„Pokud nemohu mít lásku, chci sílu,“ uvedla zpěvačka jako první u snímku, který se stane přebalem desky, která vyjde koncem srpna.

„Fotka oslavuje těhotenství a těla po porodu jako něco krásného, co by mělo být obdivováno. Je před námi ještě dlouhá cesta k vymýcení sociálního stigmatu kolem našich těl a kojení. Doufám, že toto bude krok správným směrem,“ dodala Halsey ve svém příspěvku.

Její nové album by mělo vypovídat o radostech i hrůzách kolem těhotenství a porodu. „Bylo pro mě velmi důležité, aby obal vyjadřoval sentiment mé několikaměsíční cesty. Dichotomie Madonny a děvky. Ideou bylo spojení mě, jakožto sexuální bytosti, a mého těla jakožto nádoby a daru mému dítěti. Dva pojmy, které mohou společně existovat a být pokojné a zároveň mocné.“

Čtvrté studiové album vychází s příchodem jejího prvního potomka, kterého počala s přítelem Alevem Aydinem. O tom, že je těhotná, informovala svět skrze fotku s rostoucím bříškem koncem ledna, miminko bylo plánované.

Reklama

Další články

Načítám