Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australská modelka Bridget Malcolm (29) se s fanoušky podělila o šokující zkušenost z doby, kdy s modelingem začínala. Ještě jí nebylo ani 18 let, když jí poradili, aby hubla užíváním kokainu a spoustou sexu.

„Do 18 let jsem sama žila ve třech zemích a cestovala po všech kontinentech kromě Antarktidy. Starali se o mě mnohem starší muži, několikrát jsem byla sexuálně napadena a můj agent mi řekl, abych brala kokain kvůli hubnutí. V agentuře mi hubnutí připomínali každý týden, byla jsem pod velkým tlakem. Projevila se u mě posttraumatická stresová porucha (PTSP). Také mi říkali, abych měla hodně sexu, abych zhubla,“ popsala Bridget svou zkušenost ze zákulisí vrcholového modelingu.

Kromě PTSP si Malcolm vypěstovala také závislosti na lécích, které ji pomáhaly se uklidnit a usnout. To vše před dovršením 18 let. Ve svých 26 už tlak nevydržela a nervově se zhroutila. „Rok jsem nemohla vyjít z domu bez panických atak a úzkostí,“ svěřila s tím, že ještě před čtyřmi lety ji přepadaly i sebevražedné myšlenky.

Aktuálně je na tom dobře, už čtyři roky se léčí s poruchou příjmu potravy, ale cítí se šťastná, vyrovnaná a silná. „Je mi nejlíp, jak mi kdy bylo,“ uvedla.

Reklama

Další články

Načítám