Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italská hudebnice, modelka a herečka Carla Bruni-Sarkozy (53) je pravidelnou návštěvnicí filmového festivalu v Cannes. A také jednou z hlavních hvězd červeného koberce. Na ten letos vkročila hned při zahájení a premiéře filmu Annette.

Na slavnostní příležitost si někdejší francouzská první dáma oblékla elegantní bledě modrou róbu Céline, kterou doplnila stříbrným psaníčkem a sandálky stejné barvy.

Vrchol modelingové kariéry Carla prožívala koncem osmdesátých let a v průběhu devadesátek, kdy patřila k nejžádanějším a také nejlépe vydělávajícím modelkám. Později dala přednost hudbě, dnes má na kontě 6 studiových alb.

Vášeň pro hudbu zdědila po rodičích. „Moje matka vždy říkala, že může milovat muže, který není hezký nebo fyzicky zdatný, ale nikdy by nemohla milovat muže, který nemá rád hudbu. Souhlasím!“ řekla Bruni v jednom z rozhovorů.

V roce 2008 se provdala za tehdejšího prezidenta Francie Nicolase Sarkozyho, první dámou byla do roku 2012. V minulosti randila také s Mickem Jaggerem, Kevinem Costnerem nebo Ericem Claptonem.

Bruni má dvě děti, do vztahu s francouzským filozofem Raphaëlem Enthovenem se narodil syn Aurélien (20), se současným manželem Sarkozym má desetiletou dceru Giulii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám