Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední rok setkávání lidí příliš nepřál. Ve společnosti se nyní po delší době objevil bývalý hokejista Dominik Hašek a prozradil, co v době koronavirové, kdy většina z nás byla hlavně zavřená doma, dělal.

„Společenských akcí bylo málo. Poslední měsíce je to rozvolněné, a mohu se tak alespoň víc setkávat s lidmi. Dny trávím hlavně u sportu, u toho venkovního. Stále hraji hokej, takže si chodím s klukama zahrát a v létě se věnuji kolu, scházíme se na různých závodech, což mě moc baví, protože s lidmi posedím a život je zase trochu v normálu,“ prozradil hokejista, kterého jsme potkali na charitativní akci Karlova lípa naděje na podporu nemocného dvanáctiletého Jiříka.

Někdejší profesionální hokejista nám také svěřil, zda plánuje letos dovolenou za hranicemi. „Koronavirus nesouvisí s tím, jestli vyrazím za hranice, nebo ne. Asi kvůli tomu, že jsem díky své kariéře byl hodně za hranicemi, tak na to cestování moc nejsem založený. Určitě se chci podívat po republice, rád jezdím na kole, dovolenou strávím také s pejsky,“ dodal hokejista, který si na akci zasportoval s nejmenšími a pustil se také do sázení lípy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám