Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Lady Gaga (38) si užívá volného času ve svém domě v Malibu. Ve nejnovějším příspěvku na sociální síti se dokonce ukazuje nahoře bez.

Odhalené tělo si zakrývá rukou a do kamery nastavuje svůj make-upem nepolíbený obličej. Líčení má zpěvačka ráda, ale je vidět, že si užívá i momenty, kdy na sobě žádné divoké barvy, třpytky ani umělé řasy nemá. Toho si užije dost na pódiu i při natáčení filmů.

Možná to o ní nevíte, ale jako všestranná umělkyně má i vlastní řadu dekorativní kosmetiky, protože make-up je pro ni také jednou z možností vyjádření sebe samé.

Hudbě se Gaga v posledním čase věnovala v New Yorku při natáčení pro MTV Unplugged, kde se znovu spojila s jazzovou legendou Tonym Bennettem. Předtím natáčela v Itálii film o zavražděném Mauriziu Guccim (†46), vnukovi zakladatele značky Gucci. V něm si Lady Gaga zahraje „černou vdovu“ Patriziu Reggiani.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám