Hlavní obsah
Článek

Začátkem března se zpěvačka skupiny Verona stala poprvé maminkou. Veronika Stýblová na světě přivítala syna, kterému dali s manželem jméno Sebastian. Poslední tři měsíce si tak užívala především mateřských povinností. Půvabná rusovláska už se ale pomalu začíná vracet také ke své profesi.

Co se týká koncertování, tak za sebou máme již 2 koncerty a mnoho před námi. Byla jsem po téměř roce dost nervózní, ale při vstupu na pódium to ihned opadlo a byla to skutečně jízda,“ svěřila se zpěvačka, která zatím bere malého syna všude s sebou.

Syn většinou cestuje se mnou společně s manželem, ale už se našel moment, kdy jsem ho nechala večer s manželem, abych ho zbytečně navláčela autem hodinu od domova. Měla jsem trošku obavy, zda to manžel zvládne, ale musím říct, že se o malého postaral ukázkově,“ svěřila se Veronika, která o sebe dbá i v době mateřství.

Kvůli koncertování se rozhodla pro změnu image. „Vždycky jsem milovala dlouhé vlasy a už mě nebavilo si je neustále prodlužovat formou clip-in, které jsem používala hlavně na koncerty, tak jsem se rozhodla, že vlásky prodloužím na trvalo,“ svěřila se zpěvačka. „I doma se snažím o sebe starat, protože si nemyslím, že když je žena matka, znamená to, že se okamžitě přestane o sebe starat, ba naopak si myslím, že je moc dobře, když o sebe ženy jakožto maminky pečují. A jsem ráda, že mám skvělou kamarádku kadeřnici Lucii Bugner, která mi pomáhá,“ dodala zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám