Hlavní obsah
Článek

Nešlo si nevšimnout, že v poslední době Eva Čerešňáková (37) jen září. Modelka k tomu má pádný důvod. Přiznala, že se v jejím okolí objevil nový muž a je zamilovaná. „Ano. Aktuálně jsem šťastná a nejsem sama,“ svěřila se Super.cz Eva.

Své soukromí si chce Eva nyní více střežit, a to i proto, že je vše v začátcích. „I když se známe už několik let, vztah je poměrně čerstvý,“ svěřila se Eva, která se po rozpadu vztahu s podnikatelem Martinem Ditmarem po boku žádného muže neukazovala.

Svůj nový vztah si Eva užívá a na plánování společné budoucnosti ještě nemyslí. „Spíše žiju přítomným okamžikem, jsem vděčná za každý krásný den a moc neplánuji. Už jsem měla v životě několikrát naplánováno, jak bych si to představovala a jak by se mi to líbilo, už se i plánovala svatba, ale pak bylo všechno úplně jinak. Jak se říká, tak chceme-li rozesmát Pána Boha, máme mu sdělit své plány,“ svěřila se Eva, která si aktuálně užívá na dovolené v Portugalsku, kam s partnerem vyrazila.

„Raději tedy Bohu důvěřuji a modlím se za tu správnou životní cestu. Stejně jako loni při mé Svatojakubské pouti se prostě nechávám v životě vést. Okolnostmi, pocity i intuicí. A věřím, že ve správný moment přijdou i ty větší životní kroky,“ dodala Eva, která se v posledních letech věnuje vedle modelingu také práci manažerky a spoustu času vkládá také do svého nadačního fondu 4U2. Pro ten se také rozhodla v červenci uspořádat charitativní party, tak uvidíme, zda se ve společnosti objeví vedle nového přítele.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám