Hlavní obsah
Článek

Je vyloženě letní typ a plavky k ní prostě patří. Dara Rolins (51) potřebuje slunce, slanou vodu a horký písek k životu. V letních měsících jí to v Česku docela vyhovuje, ale v zimě popová diva odlétá pravidelně na několik měsíců do teplých krajin. Dříve byla cílem její cesty Kalifornie, nyní často směřuje do Spojených arabských emirátů nebo do jihovýchodní Asie, konkrétně na indonéský ostrov Bali.

Během jedné ze svých posledních návštěv Rolins v tomto svém druhém domově nafotila kouzelné fotky se slovenským fotografem Lukášem Kimličkou, které vznikly pro český magazín Grade. „Ano, děvčata. Kdy jindy, než teď je na místě se takto pěkně vyprsit. Je zvláštní, jak úzkostlivě si v zimním období hledáme každý centimetr délkou sukně, hloubkou výstřihu, řešíme propustnost světla, a potom chodíme v létě po světě prakticky nahé,“ s humorem komentovala fotku Dara.

Jelikož v posledních dnech už zase cítíme letní atmosféru, rozhodla se zpěvačka rok staré snímky znovu připomenout. „Chtěli jsme, aby fotografie zachycovaly esenci léta a přenesly na čtenáře pocity pohody a radosti z prosluněných dnů,“ komentoval pro Super.cz sérii Dařiných fotek v plavkách i bez nich šéfredaktor magazínu Pavel Mahdal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám