Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sam Paige z Floridy odjakživa patřila mezi boubelky. Pětadvacetiletá žena z Floridy měla kvůli své váze problémy odmala. Držela diety, ale nic nepomohlo. Nepřidaly jí ani narážky na váhu od spolužáků a rodiny.

Paige se bála nosit plavky i oblečení, které by její plnější křivky ještě víc zvýrazňovalo. Nakonec ale diety hodila za hlavu a sebevědomí se rázem zvýšilo. Dnes už je nějaký pátek se svou postavou spokojena a naučila se mít ráda své tělo takové, jaké je.

Klidně rozvlní plnější boky v bikinách u bazénu a nebojí se nosit i odvážnější modely. Z kil navíc tak udělala svou přednost. Velkou podporu má i v oblečení s vysokým pasem, které dokáže vytvarovat sexy postavu i u žen s kyprými tvary.

Blondýnka z Floridy je teď šťastná jako blecha.

Sam Paige září jako sluníčko na všechny strany a na nezájem fanoušků, kteří nešetří obdivnými reakcemi, si nemůže stěžovat. Jak jí to sluší si prohlédněte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám