Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O jejich vztahu se spekuluje už roky, ale až nyní jsou opravdu spolu. Herec Tom Holland (25) a herečka Zendaya (24) byli zachyceni fotografy nejen líbající se v autě, ale další den také na společné návštěvě u hereččiny matky.

Tom a Zendaya se znají už od roku 2016, kdy natáčeli snímek Spider-Man: Homecoming, který měl premiéru o rok později a ze kterého je úvodní společný snímek. Už tehdy se mluvilo o tom, že mezi herci přeskočila jiskra. Herečka toto tvrzení několikrát popřela.

Do médií se tehdy vyjadřovali lidé údajně z blízkého okolí páru a tvrdili, že spolu herci jezdí i na dovolené, čemuž se Zendaya tehdy vysmála v příspěvku na Twitteru: „Moje nejoblíbenější část citace je o tom, že spolu jezdíme na dovolené. Já nebyla na dovolené už roky!“

V roce 2017 uvedla pro Variety v rozhovoru o Tomovi toto: „Je to jednoduše můj nejlepší přítel. Nikdo jiný nerozumí tomu, jaké to je, ve dvaceti letech jezdit propagační turné k filmu po dobu několika měsíců.“

Zendaya se ve svých čtyřiadvaceti letech stala nejmladší vítězkou v kategorii hlavní herečka dramatického seriálu na cenách Emmy. Cenu někdejší dětská hvězda kanálu Disney získala za roli v seriálu Euforie. Tom Holland získal už několik ocenění včetně filmové ceny Britské akademie pro vycházející hvězdu v roce 2017.

Pár se společně znovu ukáže v dalším díle komiksového filmu s názvem Spider-Man: Bez domova. Premiéra by měla proběhnout koncem letošního roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám