Hlavní obsah
Článek

Charlotte Crosby (33), která se proslavila účastí v reality show Geordie Shore, není rozhodně stydlivá. A vzhledem k tomu, že je na svou nynější postavu pyšná, protože v minulosti se její váha hýbala oběma směry, tak se nechá nafotit i nahá.

Snímek, který najdete v galerii, nejspíš pořizoval její přítel Liam Beaumont, se kterým randí už dva roky. Na něm Charlotte pózuje úplně nahá, i když má cudně zakryté intimní partie závěsem.

Mnohem odvážněji se ale ukázala na posledním snímku, kde pózuje v prádle. Na sobě má krajkovou soupravu, jejíž kalhotky jsou vytažené pěkně vysoko. Crosby na své postavě pravidelně pracuje ve fitku, tak co by neukázala výsledky.

Charlotte se nedávno ohradila proti pořadu o plastikách, který jejím úpravám věnoval celý jeden díl. Po odvysílání se s brekem obrátila na své fanoušky a ostře se pustila i do televize, která vše odvysílala. Ta se později omluvila a stáhla díl z vysílání.

Crosby si prošla několika zákroky a není z těch, které by je popíraly. V minulosti byla i na zvětšení prsou, ale implantáty její tělo nepřijalo, takže si je musela nechat vyjmout.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám