Hlavní obsah
Článek

Dokonale zahraná herecká etuda nebo nefalšovaný smutek a výčitky svědomí kvůli těžce nemocné manželce, k jejímuž kolapsu minimálně přispěl? Přítel Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) sice tvrdil, že již nikdy nebude komunikovat s novináři, po včera vydaném článku o kolapsu jeho ženy Dariny Rychtářové (66), která měla skončit v nemocnici kvůli jeho údajnému teroru, zvedl telefon a plakal nám do ucha. "Zdůrazňuji, že jsem manželku neuhodil. Zavolal jsem jí první pomoc, protože ten stav byl tak kritický, že jsem věděl, že to musím udělat," prohlásil a rozplakal se.

"Teď si tam napište, co chcete," štkal dál. On prý byl sám tím, kdo dostal od ženy nakládačku. To, že je sám obětí, a ne agresorem, si myslí i jeho milenka, zpěvačka Iveta Bartošová. "Netýrá ji. Ona týrá jeho," napsala nám Iveta v esemesce.

"Manželka mi dala v garáži facku. Nevztáhl jsem na ni ruku, naopak, od manželky jsem něco utržil. Ale to nejsem chudák, asi jsem si to zasloužil," říká Rychtář. "Pak mi řekla, že sní prášky a že se otráví. Naložil jsem věci do auta, pak jsem šel za manželkou, která si čistila zuby. Ptala se mě, proč jsem na oficiální stránky Ivety napsal prohlášení (že stále miluje Ivetu - pozn. red.). Znovu jsem ji zopakoval, že to byla reakce na to, co bylo napsáno v novinách, a manželka se v koupelně sesunula," vysvětluje Rychtář, který začal znovu s novináři komunikovat patrně proto, že dobře ví, že ho z kolapsu Dariny bude celý národ obviňovat. Tvrdí, že jeho žena již několikrát v poslední době omdlela a přičítá to psychickému vypětí.

"Stav, který nastal, je moje vina. Beru to trošku na sebe. Stává se, že začnete mít rád jiného člověka. Ivetě jsem nevstoupil do života, abych jí ublížil. Mrzí mě ale, že ubližuji manželce. Já to vím," rozplakala se opět říčanská mlátička.

"Syn mi brečel do telefonu. Naznačil mi, že je to vážné. Sám uvažuji, zda do nemocnice vůbec jet, aby jí moje přítomnost ještě více nerozrušila. Byl bych rád, když budeme moci brzy napsat, že se manželka vrátila domů v pořádku," dodal Rychtář závěrem.

Reklama

Další články

Načítám