Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka s největší velikostí plavkového speciálu Sports Illustrated Hunter McGrady (28) se stala maminkou. Jménem svého prvorozeného syna vzdává hold tragicky zesnulému bratrovi.

Ten zahynul při autonehodě 1. května, bylo mu teprve 23 let. K fotce s novorozeným synem modelka napsala: „Nikdy jsem takovou lásku nepoznala. Hudson Tynan Keys se narodil 26. června. Nemůžu se dočkat, až mu budu vyprávět, jak unikátní je jeho prostřední jméno.“

Hunter v těhotenství prodělala covid a následně jí diagnostikovali preeklapsii. „Takže to byl covid, pak preeklapsie, pak jsem přišla o svého malého brášku. Nemusím asi dodávat, že je pro mě těhotenství náročným obdobím,“ přiznala před pár týdny v podcastu Model Citizen.

McGrady se dočkala prvního potomka v manželství s Brianem Keysem, kterého si vzala v roce 2019 po roce randění. Potkali se v roce 2016 v New Yorku poté, co ji Brian půl roku sledoval na Snapchatu a vymýšlel, jak ji pozvat na rande. Poslal jí prý něco vtipného a pozval na drink. „Řekla jsem mu, aby si mě přidal na Facebooku, řekněme si to upřímně, chtěla jsem vědět, jak vypadá. Přidal si mě a moje srdce se rozbušilo. Hned jsem si říkala, jak je krásný.“

Reklama

Další články

Načítám