Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jonathan Taylor Thomas (39) se proslavil jako dětská hvězda díky seriálu Kutil Tim, kde ztvárnil malého Randyho Taylora. Pamatovat si ho diváci mohou ale i z komedií Táta jak má být, Tom a Huck, Americká divočina a dalších. Naposledy se pak objevil na obrazovce v roce 2015 v seriálu Poslední chlap.

V neděli herce vyfotili, jak v Los Angeles venčí pejsky, a bylo to poprvé po téměř 8 letech, co byl zachycen na veřejnosti. Naposledy to bylo v srpnu 2013.

Od té doby, co zmizel z obrazovek, se drží v ústraní, Deadline nicméně loni zveřejnil informaci, že se herec chystá produkovat nový seriál založený na knize Master of Ceremonies: A True Story of Love, Murder, Roller Skates & Chippendales, biografii Davida Henryho Sterryho.

V roce 2013 také prozradil magazínu People, proč už nehraje. „Jel jsem nonstop od osmi let. Chtěl jsem chodit do školy, cestovat, dát si pauzu. Sedět v obří knihovně naproti spolužákům mi přišlo dost cool. Byla to pro mě nová zkušenost.“

Na svou kariéru nicméně vzpomíná v dobrém. „Byly to dobré časy, ale určitě mě nedefinují. Beru to s rezervou. Soustředím se na hezké vzpomínky, které jsem si vytvořil, ne na to, že jsem byl na obálkách časopisů.“

Reklama

Další články

Načítám