Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S přítelkyní, kterou měl, když vyhrál titul Muže roku 2020, to neklaplo, protože žárlila na pozornost, které se mu díky vítězství v soutěži mužské krásy dostalo. Slečny, které mu poté vypisovaly na sociálních sítích, ale fešného policistu Davida Kremeně (32) neokouzlily. S novou láskou se seznámil postaru.

"Novou přítelkyni mám už dva měsíce, sice se trochu štengrujeme, ale to asi k tomu vztahu patří a už bych ji teď nevyměnil," svěřil se Super.cz David, jehož přítelkyně Veronika se nevěnuje ani modelingu, ani práci u policie. ale permanentnímu make-upu, takže pomocí tetování vylepšuje například vzhled obočí nebo rtů. Potkali se na narozeninové oslavě společné kamarádky. "Je z Jihlavy, její rodiče tam vlastní statek s koňmi," upřesnil.

Z jižní Moravy, kde i během svého panování stále pracoval u policie, odchází od 1. září David do Prahy, jeho vztah to ale prý stejně jako jeho modelingové aktivity nenaruší. "Přítelkyně mě ve všem stoprocentně podporuje, nevadilo jí, ani když jsem fotil svatební fotky. Naopak se mi snaží najít sama nějaké kšefty," pochvaloval si na představení nových finalistů soutěže Muž roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám